Ο Chef

Η μαγειρική δεν ήταν από την αρχή στο προσκήνιο,καθώς από τα 13 έως τα 21 μου χρόνια εργαζόμουν ως βαφέας αυτοκινήτων. Η παράλληλη όμως ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή , με οδήγησε στον κόσμο της μαγειρικής. Έτσι, πήρα την απόφαση να σπουδάσω μαγειρική σε μία τοπική σχολή μαγειρικής στο Βόλο και συνειδητοποίησα ότι η κουζίνα για μένα αποτελεί το δεύτερο σπίτι μου , δηλαδή το μέρος όπου οι γεύσεις και οι αισθήσεις γίνονται ένα.

Σύζευξη της παραδοσιακής & της μοντέρνας κουζίνας...

To ενδιαφέρον και η προσπάθεια για την σύζευξη της παραδοσιακής με την μοντέρνα κουζίνα , έγινε ένας από τους κύριους στόχους μου. Σ’ αυτό φυσικά συνέβαλε η γενέτειρά μου το Πήλιο και η ενασχόληση της οικογένειάς μου με τα βότανα και την καλλιέργεια της γης. Το καλοκαίρι του 2020 , η αγάπη μου για την παράδοση , οδήγησε τα βήματά μου στο project της Φάρμας. Το όνειρο της σύζευξης της παραδοσιακής και της μοντέρνας κουζίνας έγινε απτό,στην καρδιά του Πηλίου. Φυσικά ο ‘’πειρασμός’’ του YouTube δεν άργησε να με καταβάλει. Αφού πήρα την απόφαση για την δημιουργία του δικού μου καναλιού, άρχισα να διαμορφώνω το studio μου ή καλύτερα το εργαστήριό μου . Με vintage επιρροές και φτιαγμένο από Ελληνικά υλικά, όπως το τοπικό τούβλο ‘’Τσαλαπάτα’’, στήθηκε μια επιχείρηση, η οποία έχει ως στόχο να παρουσιάζει φαγητά απλά, προσιτά και ποιοτικά με αξιόλογα τοπικά και όχι μόνο προϊόντα .