Ρίχνουμε τα υλικά από το μείγμα Β μέσα στο Α και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Λαδώνουμε, με λίγο ηλιέλαιο, ένα μικρό ταψάκι 22 cm.
Αδειάζουμε το μείγμα μας και στρώνουμε με μια σπάτουλα ή κουτάλι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα, για 20-22 λεπτά.
Με προσοχή, το βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς, μα εντελώς (αλλιώς θα σπάσουν τα κομμάτια).
Αν θέλετε, μπορείτε να το βάλετε όλο το βράδυ στο ψυγείο (σκεπασμένο) και να το φάτε το πρωί, για να είναι πιο μαστιχωτό.
Σερβίρουμε με τη σάλτσα καραμέλας και παγωτό της αρεσκείας μας.
Για την σάλτσα καραμέλας
Σε κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά μαζί, ανακατεύουμε με σύρμα, μέχρι να πάρει μία βράση.
Χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά μας και ανακατεύουμε συνεχώς.
Θα χρειαστεί περίπου 20-25 λεπτά μέχρι να πήξει η καραμέλα μας.
Μπορούμε να σερβίρουμε αμέσως ή να την αφήσουμε να κρυώσει και να τη βάλουμε στο ψυγείο, για την επόμενη μέρα. Όσο πιο πολύ την αφήσουμε να κρυώσει, τόσο πιο πολύ θα σφίξει. Στο ψυγείο μπορούμε να την κρατήσουμε μέχρι και μία εβδομάδα.