1.Είναι πολύ απλό το ψήσιμο στον φούρνο, απλά θέλει τρόπο.
2.Εκεί που λέω να γυρίσετε το κουμπάκι στο γκριλ, αν έχετε καινούργιο φούρνο ίσως έχει ένδειξη αέρα και γκριλ μαζί. Αυτό είναι ακόμα καλύτερο.
3.Αλατίστε καλά τις μπριζόλες.
4.Τόσο απλό φαγητό, αλλά σπάνια το συναντάς μαλακό, όπως πρέπει.
5.Μην αγοράζετε εντελώς άπαχες μπριζόλες (εκτός αν υπάρχει θέμα υγείας, ιδιαιτερότητες κλπ).
6.Προσωπικά, πιστεύω ότι ο χυμός λεμονιού σκοτώνει τη γεύση του χοιρινού κρέατος, οπότε, αν θέλω, παίρνω λίγο ξύσμα για το άρωμα.