Σημειώσεις
- Δεν είναι όλα τα χοιρινά ίδια. Ίσως να θέλει λίγο λιγότερο ή λίγο περισσότερο μέσα στον φούρνο.
- Ζητήστε να σας δώσουν και κάνα δυο κομμάτια με λίγο λίπος.
- Δε χρησιμοποιώ καθόλου νερό, είναι αρκετή η υγρασία από τα λαχανικά.
- Αν θέλετε, μπορείτε στο τελείωμα να το καραμελώσετε στο γκριλ του φούρνου, ξεσκέπαστο, για 5-10 λεπτά.
- Πιστέψτε με, βγαίνει πολύ ζουμερό!
- Βουτήξτε ψωμί ζυμωτό μέσα στη γάστρα και κάντε και μια τηγανιά πατάτες δίπλα!
Keywords:
χοιρινό, δαμάσκηνα, εορταστικά, κρέατα