Γαρίδες σαγανάκι
Γαρίδες σαγανάκι
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Καθαρίζουμε τις γαρίδες, αφαιρούμε το εντεράκι και κρατάμε μόνο το κεφάλι.
-
Σε κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και σωτάρουμε τις γαρίδες (που έχουμε καθαρίσει πιο πριν) ελαφρά και τις αφαιρούμε.
-
Στη συνέχεια, ρίχνουμε στην κατσαρόλα τις πιπεριές με λίγο αλάτι και έπειτα το κρεμμύδι. Αφήνουμε να μαραθούν για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και το φρέσκο κρεμμύδι.
-
Έπειτα ρίχνουμε τον πελτέ, τον καίμε καλά και ρίχνουμε τη φρέσκια ντομάτα.
-
Προσθέτουμε ζεστό νερό, μέχρι να σκεπάσει τα λαχανικά, αφήνουμε να πάρει μια βράση και μαγειρεύουμε για 8-10 λεπτά.
-
Έπειτα προσθέτουμε τις γαρίδες.
-
Μετά από 3 λεπτά, σβήνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τον μαϊντανό και τη φέτα.