Καθαρίζουμε τις γαρίδες, αφαιρούμε το εντεράκι και κρατάμε μόνο το κεφάλι.
Σε κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και σωτάρουμε τις γαρίδες (που έχουμε καθαρίσει πιο πριν) ελαφρά και τις αφαιρούμε.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε στην κατσαρόλα τις πιπεριές με λίγο αλάτι και έπειτα το κρεμμύδι. Αφήνουμε να μαραθούν για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και το φρέσκο κρεμμύδι.
Έπειτα ρίχνουμε τον πελτέ, τον καίμε καλά και ρίχνουμε τη φρέσκια ντομάτα.
Προσθέτουμε ζεστό νερό, μέχρι να σκεπάσει τα λαχανικά, αφήνουμε να πάρει μια βράση και μαγειρεύουμε για 8-10 λεπτά.
Έπειτα προσθέτουμε τις γαρίδες.
Μετά από 3 λεπτά, σβήνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τον μαϊντανό και τη φέτα.