Print Options:
Title
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Print
Καλοκαιρινή σαλάτα με ντοματίνια, κεράσια, γλιστρίδα και βιγκόνια
Μέθοδος μαγειρέματος
Χωρίς ψήσιμο
Κουζίνα
Ελληνική
Κατηγορία
Αλμυρός κόσμος
,
Νηστίσιμα
,
Σαλάτες
,
Φρούτα & Λαχανικά
Δυσκολία
Πολύ Εύκολο
Time
Χρόνος προετοιμασίας: 10 min
Συνολικός χρόνος:: 10 λεπτά
Μερίδες
2
Υλικά
20
ντοματίνια
(κομμένα στη μέση)
10
κεράσια
(κομμένα στη μέση)
4
φύλλα δυόσμου
(ακανόνιστα κομμένα)
60
γρ. ελαιόλαδο
20
γρ. μηλόξυδο
10
φυλλαράκια γλιστρίδα
10
φυλλαράκια βιγκόνια
ανθός αλατιού
Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε τα κομμένα ντοματίνια μαζί με τα κεράσια.
Προσθέτουμε τον δυόσμο και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε το ξύδι και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σερβίρουμε τη σαλάτα μας σε βαθύ πιάτο.
Τέλος, προσθέτουμε τη γλιστρίδα, τη βιγκόνια και ό,τι ζουμάκια έχουν περισσέψει στο μπολ.
Σημειώσεις
Μπορείτε να βάλετε φράουλες στη σαλάτα ή ξύδι φράουλας.
Το πιπέρι είναι προαιρετικό.
Ρωτήστε σε θερμοκήπια για τη βιγκόνια.
Keywords:
σαλάτες, νηστίσιμα , λαχανικά , φρούτα