Κέικ με ελαιόλαδο, πορτοκάλι, βανίλια και κανέλα

Κέικ με ελαιόλαδο, πορτοκάλι, βανίλια και κανέλα

pinit

Κέικ με ελαιόλαδο, πορτοκάλι, βανίλια και κανέλα

Δυσκολία: Πολύ Εύκολο Χρόνος προετοιμασίας 5 min Ώρα μαγειρέματος 45 min Συνολικός χρόνος: 50 λεπτά Μερίδες: 16

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On

  1. Σε μπόλ βάζουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό πορτοκαλιού, την κανέλα, τις βανίλιες και ανακατεύουμε με σύρμα.

  2. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά.

  3. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι σε δόσεις, ανακατεύοντας αρχικά με το σύρμα και στη συνέχεια με σπάτουλα.

  4. Βάζουμε το μείγμα σε φόρμα της αρεσκείας μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς στον αέρα, για 40-45 λεπτά!

Keywords: κέικ, ελαιόλαδο, πορτοκάλι, βανίλια, κανέλα, νηστίσιμα