Κέικ με ελαιόλαδο, πορτοκάλι, βανίλια και κανέλα
Κέικ με ελαιόλαδο, πορτοκάλι, βανίλια και κανέλα
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε μπόλ βάζουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό πορτοκαλιού, την κανέλα, τις βανίλιες και ανακατεύουμε με σύρμα.
-
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά.
-
Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι σε δόσεις, ανακατεύοντας αρχικά με το σύρμα και στη συνέχεια με σπάτουλα.
-
Βάζουμε το μείγμα σε φόρμα της αρεσκείας μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς στον αέρα, για 40-45 λεπτά!