Κέικ σοκολάτας
Κέικ σοκολάτας
Υλικά
Μείγμα Α
Μείγμα Β
Μείγμα Γ
Επικάλυψη
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε μπολ ανακατεύουμε το μείγμα Α.
-
Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε το μείγμα Β.
-
Στη συνέχεια ανακατεύουμε τα μείγματα Α και Β μαζί.
-
Σε μικρή φόρμα, βάζουμε μια βρεγμένη λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα μας.
-
Βάζουμε μέσα στο μείγμα μας τα κομματάκια κουβερτούρας, σκορπισμένα.
-
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς στον αέρα, για 40 λεπτά.
-
Παράλληλα, κάνουμε μπεν μαρί και λιώνουμε την κουβερτούρα με το ηλιέλαιο.
-
Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε την άχνη με το ζεστό νερό.
-
Αφού βγάλουμε το κέικ από τον φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς, αφαιρούμε τη λαδόκολλα και περιχύνουμε με τη λιωμένη κουβερτούρα.
-
Στη συνέχεια περιχύνουμε με το λευκό γλάσο.