Κοτόπουλο με κρούστα γιαουρτιού, γραβιέρα Νάξου και λαχανικά

Κοτόπουλο με κρούστα γιαουρτιού, γραβιέρα Νάξου και λαχανικά

pinit

Κοτόπουλο με κρούστα γιαουρτιού, γραβιέρα Νάξου και λαχανικά

Δυσκολία: Πολύ Εύκολο Χρόνος προετοιμασίας 10 min Ώρα μαγειρέματος 45 min Ωρα ξεκούρασης 15 min Συνολικός χρόνος: 1 ώρα 10 λεπτά Μερίδες: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, την πάπρικα και το τριμμένο τυρί, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.

  2. Στη συνέχεια, κόβουμε τις πιπεριές σε ακανόνιστα κομμάτια, τα κρεμμύδια τα κόβουμε στα 4 και ξεχωρίζουμε ένα ένα τα πέταλα τους.

  3. Προσθέτουμε τα λαχανικά μας σε ένα ταψί και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ξύδι και τέλος, αλάτι και πιπέρι.

  4. Τέλος, παίρνουμε τα φιλέτα από το κοτόπουλο, τα αλείφουμε με το μείγμα από το γιαούρτι και τα τοποθετούμε πάνω στα λαχανικά μας.

  5. Τρίβουμε λίγο τυρί ακόμα από πάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για 40-45 λεπτά, στον αέρα.

Keywords: κοτόπουλο, κρούστα, γιαούρτι, γραβιέρα, λαχανικά