Μακαρονάδα με πέστο κάστανο

Μακαρονάδα με πέστο κάστανο

pinit View Gallery 1 photo

Μακαρονάδα με πέστο κάστανο

Δυσκολία: Πολύ Εύκολο Χρόνος προετοιμασίας 5 min Ώρα μαγειρέματος 10 min Συνολικός χρόνος: 15 λεπτά Μερίδες: 2

Υλικά

Υλικά για τα μακαρόνια

Υλικά για το πέστο κάστανο

Εκτέλεση

Video
Off On

  1. Σε κατσαρόλα βράζουμε νερό.

  2. Σε μούλτι χτυπάμε όλα τα υλικά για το πέστο, αλλά προσθέτουμε τον βασιλικό σε 3-4 δόσεις, για να χτυπηθεί καλύτερα.

  3. Βάζουμε σε μεγάλο μπολ το πέστο.

  4. Αλατίζουμε καλά το νερό και βράζουμε τα ζυμαρικά, όσο λέει η συσκευασία.

  5. Στο μπολ με το πέστο, ρίχνουμε ελάχιστο από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.

  6. Μόλις βράσουν τα ζυμαρικά μας, τα ρίχνουμε με μια κουτάλα ή τσιμπίδα μέσα στο μπολ με το πέστο και ανακατεύουμε. Διορθώνουμε σε γεύση.

  7. Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο.

  8. Τρίβουμε λίγο κάστανο από πάνω, ρίχνουμε λίγο ωμό ελαιόλαδο και τέλος, προσθέτουμε λίγα φύλλα βασιλικού.

  9. Προαιρετικά, τρίβουμε και λίγο ροζ πιπέρι!

Keywords: αλμυρός κόσμος, βράσιμο, ζυμαρικά, νηστίσιμα