Μακαρονάδα με πέστο κάστανο
Μακαρονάδα με πέστο κάστανο
Υλικά
Υλικά για τα μακαρόνια
Υλικά για το πέστο κάστανο
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε κατσαρόλα βράζουμε νερό.
-
Σε μούλτι χτυπάμε όλα τα υλικά για το πέστο, αλλά προσθέτουμε τον βασιλικό σε 3-4 δόσεις, για να χτυπηθεί καλύτερα.
-
Βάζουμε σε μεγάλο μπολ το πέστο.
-
Αλατίζουμε καλά το νερό και βράζουμε τα ζυμαρικά, όσο λέει η συσκευασία.
-
Στο μπολ με το πέστο, ρίχνουμε ελάχιστο από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
-
Μόλις βράσουν τα ζυμαρικά μας, τα ρίχνουμε με μια κουτάλα ή τσιμπίδα μέσα στο μπολ με το πέστο και ανακατεύουμε. Διορθώνουμε σε γεύση.
-
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο.
-
Τρίβουμε λίγο κάστανο από πάνω, ρίχνουμε λίγο ωμό ελαιόλαδο και τέλος, προσθέτουμε λίγα φύλλα βασιλικού.
-
Προαιρετικά, τρίβουμε και λίγο ροζ πιπέρι!