Print Options:
Title
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Print
Μους ταχίνι με ρόδι και δυόσμο
Μέθοδος μαγειρέματος
Γαλακτωματοποίηση
Κουζίνα
Ελληνική
Κατηγορία
Γλυκός Κόσμος
,
Κρέμες
,
Νηστίσιμα
,
Πρωινό
Δυσκολία
Πολύ Εύκολο
Time
Χρόνος προετοιμασίας: 5 min
Ωρα ξεκούρασης: 30 min
Συνολικός χρόνος:: 35 λεπτά
Μερίδες
4
Υλικά
200
γρ. φυτική κρέμα
50
γρ. ταχίνι
1
κ.γ. κακάο
1
βανίλια
(προαιρετικά)
Εκτέλεση
Βάζουμε την κρέμα στον κάδο του μίξερ και τη χτυπάμε με το σύρμα, μέχρι να γίνει σαντιγί.
Αφαιρούμε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Στη συνέχεια, ξαναβάζουμε τον κάδο στο μίξερ και ανακατεύουμε ελαφρώς.
Γεμίζουμε με την κρέμα μας ό,τι σκεύος θέλουμε, το σκεπάζουμε με μεμβράνη ή καπάκι και το βάζουμε στο ψυγείο.
Αφήνουμε τουλάχιστον 30 λεπτά για να δέσουν οι γεύσεις.
Σερβίρουμε με ξύσμα πορτοκαλιού, ρόδι και φρέσκο δυόσμο.
Αν θέλουμε, σερβίρουμε με κακάο ή άχνη ζάχαρη και άλλα φρούτα της αρεσκείας μας.
Keywords:
ταχίνι, νηστίσιμα , γλυκά , πρωινό