Νιόκι με ντοματίνια, αρακά και φέτα

Νιόκι με ντοματίνια, αρακά και φέτα

pinit

Νιόκι με ντοματίνια, αρακά και φέτα

Δυσκολία: Πολύ Εύκολο Χρόνος προετοιμασίας 10 min Ώρα μαγειρέματος 20 min Συνολικός χρόνος: 30 λεπτά Μερίδες: 3

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On

  1. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι, που έχουμε κόψει σε χοντρό καρέ, μαζί με λίγο αλάτι, πιπέρι και λίγο μπούκοβο, το αφήνουμε 2 λεπτά να μαραθεί και στη συνέχεια προσθέτουμε τα ντοματίνια.

  2. Έπειτα, προσθέτουμε τα νιόκι και τα σωτάρουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, για 1 με 2 λεπτά.

  3. Αφού γίνει αυτή η διαδικασία, προσθέτουμε τον αρακά και το νερό, ίσα ίσα να σκεπάσει τα υλικά.

  4. Βάζουμε τη φωτιά μας στο δυνατό και αφού πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε σε μέτρια θερμοκρασία και σε 12-15 λεπτά το φαγητό μας θα είναι έτοιμο.

  5. Τέλος, εκτός φωτιάς, προσθέτουμε τον άνηθο και τον δυόσμο ψιλοκομμένο και τριμμένη φέτα.

Keywords: νιόκι, αρακάς, ντοματίνια, φέτα