Νιόκι με ντοματίνια, αρακά και φέτα
Νιόκι με ντοματίνια, αρακά και φέτα
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι, που έχουμε κόψει σε χοντρό καρέ, μαζί με λίγο αλάτι, πιπέρι και λίγο μπούκοβο, το αφήνουμε 2 λεπτά να μαραθεί και στη συνέχεια προσθέτουμε τα ντοματίνια.
-
Έπειτα, προσθέτουμε τα νιόκι και τα σωτάρουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, για 1 με 2 λεπτά.
-
Αφού γίνει αυτή η διαδικασία, προσθέτουμε τον αρακά και το νερό, ίσα ίσα να σκεπάσει τα υλικά.
-
Βάζουμε τη φωτιά μας στο δυνατό και αφού πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε σε μέτρια θερμοκρασία και σε 12-15 λεπτά το φαγητό μας θα είναι έτοιμο.
-
Τέλος, εκτός φωτιάς, προσθέτουμε τον άνηθο και τον δυόσμο ψιλοκομμένο και τριμμένη φέτα.