Print Options:

Νιόκι με ντοματίνια, αρακά και φέτα

Μέθοδος μαγειρέματος ,
Κουζίνα
Δυσκολία Πολύ Εύκολο
Time
Χρόνος προετοιμασίας: 10 min Ώρα μαγειρέματος: 20 min Συνολικός χρόνος:: 30 λεπτά
Μερίδες 3
Υλικά
  • 500 γρ. νιόκι
  • 200 γρ. αρακά (κατεψυγμένο)
  • 250 γρ. ντοματίνια
  • 300 γρ. νερό
  • 1 κρεμμύδι (λευκό)
  • μπούκοβο (λίγο)
  • δυόσμο
  • άνηθο
  • φέτα (για το τελείωμα)
Εκτέλεση
  1. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι, που έχουμε κόψει σε χοντρό καρέ, μαζί με λίγο αλάτι, πιπέρι και λίγο μπούκοβο, το αφήνουμε 2 λεπτά να μαραθεί και στη συνέχεια προσθέτουμε τα ντοματίνια.
  2. Έπειτα, προσθέτουμε τα νιόκι και τα σωτάρουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, για 1 με 2 λεπτά.
  3. Αφού γίνει αυτή η διαδικασία, προσθέτουμε τον αρακά και το νερό, ίσα ίσα να σκεπάσει τα υλικά.
  4. Βάζουμε τη φωτιά μας στο δυνατό και αφού πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε σε μέτρια θερμοκρασία και σε 12-15 λεπτά το φαγητό μας θα είναι έτοιμο.
  5. Τέλος, εκτός φωτιάς, προσθέτουμε τον άνηθο και τον δυόσμο ψιλοκομμένο και τριμμένη φέτα.
Keywords: νιόκι, αρακάς, ντοματίνια, φέτα