Νηστίσιμο γλυκό με ινδοκάρυδο και σιμιγδάλι

Νηστίσιμο γλυκό με ινδοκάρυδο και σιμιγδάλι

pinit

Νηστίσιμο γλυκό με ινδοκάρυδο και σιμιγδάλι

Δυσκολία: Πολύ Εύκολο Χρόνος προετοιμασίας 5 min Ώρα μαγειρέματος 5 min Ωρα ξεκούρασης 2 ώρα Συνολικός χρόνος: 2 ώρες 10 λεπτά Μερίδες: 12

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Σε κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, το αλάτι και τη μαργαρίνη.

  2. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε βροχηδόν το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε καλά, με ένα σύρμα, προσέχοντας να μη μας σβολιάσει.

  3. Μόλις δέσει η κρέμα μας, αφαιρούμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το ινδοκάρυδο, ανακατεύοντας καλά.

  4. Τοποθετούμε την κρέμα είτε σε ταψάκι, είτε σε φόρμες.

  5. Γαρνίρουμε από πάνω με λίγο ακόμη ινδοκάρυδο.

Keywords: γλυκό, ινδοκάρυδο, ταχίνι, νηστίσιμα