Νηστίσιμο γλυκό με ινδοκάρυδο και σιμιγδάλι
Νηστίσιμο γλυκό με ινδοκάρυδο και σιμιγδάλι
Υλικά
Εκτέλεση
-
Σε κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, το αλάτι και τη μαργαρίνη.
-
Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε βροχηδόν το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε καλά, με ένα σύρμα, προσέχοντας να μη μας σβολιάσει.
-
Μόλις δέσει η κρέμα μας, αφαιρούμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το ινδοκάρυδο, ανακατεύοντας καλά.
-
Τοποθετούμε την κρέμα είτε σε ταψάκι, είτε σε φόρμες.
-
Γαρνίρουμε από πάνω με λίγο ακόμη ινδοκάρυδο.