Print Options:
Title
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Print
Νηστίσιμο γλυκό με ινδοκάρυδο και σιμιγδάλι
Μέθοδος μαγειρέματος
Βράσιμο
Κουζίνα
Διεθνής
Κατηγορία
Γλυκός Κόσμος
,
Νηστίσιμα
Δυσκολία
Πολύ Εύκολο
Time
Χρόνος προετοιμασίας: 5 min
Ώρα μαγειρέματος: 5 min
Ωρα ξεκούρασης: 2 ώρα
Συνολικός χρόνος:: 2 ώρες 10 λεπτά
Μερίδες
12
Υλικά
600
γρ. νερό
300
γρ. ζάχαρη
(κρυσταλλική)
90
γρ. μαργαρίνη
180
γρ. σιμιγδάλι
(χοντρό)
60
γρ. ινδοκάρυδο
(+ λίγο για το σερβίρισμα)
ελάχιστο αλάτι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, το αλάτι και τη μαργαρίνη.
Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε βροχηδόν το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε καλά, με ένα σύρμα, προσέχοντας να μη μας σβολιάσει.
Μόλις δέσει η κρέμα μας, αφαιρούμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το ινδοκάρυδο, ανακατεύοντας καλά.
Τοποθετούμε την κρέμα είτε σε ταψάκι, είτε σε φόρμες.
Γαρνίρουμε από πάνω με λίγο ακόμη ινδοκάρυδο.
Keywords:
γλυκό, ινδοκάρυδο, ταχίνι, νηστίσιμα