Πηλιορείτικο Σφουγγάτο
Πηλιορείτικο Σφουγγάτο
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, με ελάχιστο ελαιόλαδο, σωτάρουμε το λουκάνικο.
-
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι, πιπέρι και σωτάρουμε για λίγο ακόμη.
-
Στη συνέχεια ρίχνουμε τα ντοματίνια.
-
Χτυπάμε τα αυγά σε μια μπασίνα πολύ καλά.
-
Αφαιρούμε το τηγάνι μας από τη φωτιά, ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε πολύ γρήγορα, με μια μαρίζ.
-
Βάζουμε το τηγάνι πάλι στη φωτιά, προσθέτουμε τη φέτα και γυρίζουμε το σφουγγάτο να ψηθεί για πολύ λίγο και από την άλλη πλευρά.
-
Σερβίρουμε σε ρηχό πιάτο με λίγα ντοματίνια, τα οποία τα έχουμε μαρινάρει με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ξύδι και ξύσμα λεμονιού.
-
Απο πάνω, εγώ έβαλα αποξηραμένη μολόχα και δυόσμο!