Σαλάτα με χταπόδι ξυδάτο, ρόκα, κάπαρη και ξινόμηλο

Σαλάτα με χταπόδι ξυδάτο, ρόκα, κάπαρη και ξινόμηλο

pinit

Σαλάτα με χταπόδι ξυδάτο, ρόκα, κάπαρη και ξινόμηλο

Δυσκολία: Πολύ Εύκολο Χρόνος προετοιμασίας 10 min Συνολικός χρόνος: 10 λεπτά Μερίδες: 2

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On

  1. Μαρινάρουμε τα ¾ της ρόκας με ελάχιστο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

  2. Προσθέτουμε τις μισές φέτες από το ξινόμηλο και ανακατεύουμε ελαφρώς.

  3. Σε βαθύ πιάτο βάζουμε τη μαριναρισμένη ρόκα και προσθέτουμε διάσπαρτα τις φέτες από το ξινόμηλο, την κάπαρη και το χταπόδι μας.

  4. Τέλος, προσθέτουμε την υπόλοιπη ρόκα, την καυτερή πιπεριά, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγη πάπρικα γλυκιά!

Keywords: σαλάτα, χταπόδι, ρόκα, κάππαρη, ξινόμηλο, νηστίσιμα