Σαλάτα με χταπόδι ξυδάτο, ρόκα, κάπαρη και ξινόμηλο
Σαλάτα με χταπόδι ξυδάτο, ρόκα, κάπαρη και ξινόμηλο
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Μαρινάρουμε τα ¾ της ρόκας με ελάχιστο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
-
Προσθέτουμε τις μισές φέτες από το ξινόμηλο και ανακατεύουμε ελαφρώς.
-
Σε βαθύ πιάτο βάζουμε τη μαριναρισμένη ρόκα και προσθέτουμε διάσπαρτα τις φέτες από το ξινόμηλο, την κάπαρη και το χταπόδι μας.
-
Τέλος, προσθέτουμε την υπόλοιπη ρόκα, την καυτερή πιπεριά, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγη πάπρικα γλυκιά!