Κάνουμε ένα μπεν μαρί και βάζουμε όλα τα υλικά για την επικάλυψη.
Στη συνέχεια, σε ένα μπολ, βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το ξύδι, το ηλιέλαιο και τέλος, τον χυμό πορτοκαλιού, αφού τον έχουμε ανακατέψει με τη σόδα.
Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο και το αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Βάζουμε το μείγμα στο ταψί μας και ψήνουμε 25-28 λεπτά, στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Αφού ψηθεί, χαράζουμε βαθιά σε κομμάτια της αρεσκείας μας και ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα μας!