Σημειώσεις
- Μπορείτε να κάνετε το ψωμί με αλεύρι γ.ο.χ., θα θυμίζει ψωμί του τοστ.
- Καλό θα είναι, όταν ψήνετε ψωμί, να βάζετε ένα σκεύος με νερό κάτω κάτω στον φούρνο, έτσι έχουμε υγρασία στον φούρνο και βοηθάει να έχει καλύτερη κρούστα το ψωμί.
- Επίσης, αν η φόρμα σας δεν είναι αντικολλητική, φροντίστε να τη λαδώσετε για να μην κολλήσει το ψωμί.
- Η ώρα του ψησίματος μπορεί να διαφέρει από φούρνο σε φούρνο, οπότε έχουμε το νου μας γενικά.
Keywords:
εύκολο, ψωμί, αλεύρι, ολικής, άλεσης, δίκοκκο, σιτάρι