Σημειώσεις
- Τα cookies σφίγγουν με τον αέρα, οπότε δεν ανησυχούμε αν είναι μαλακά στην αρχή.
- Ο κάθε φούρνος ψήνει διαφορετικά.
- Στο ψήσιμο φουσκώνουν λίγο και μετά χάνουν σε όγκο.
- Αυτή είναι μια βασική συνταγή, μπορούμε να προσθέσουμε και σοκολάτα ή μια επικάλυψη της αρεσκείας μας.
- Όταν λέω βουτάμε στη ζάχαρη, βάζουμε λίγο ζάχαρη σε ένα μπολ και βουτάμε κάθε μπαλάκι μετά το πλάσιμο.
- Δεν απλώνουν πολύ στο ψήσιμο.
- Τα πλάθουμε ομοιόμορφα.
Keywords:
cookies, φυστικοβούτυρο , νηστίσιμα , μπισκότα