Σοκολατόπιτα
Σοκολατόπιτα
Υλικά
Ζύμη
Επικάλυψη
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Κάνουμε ένα μπεν μαρί και βάζουμε όλα τα υλικά για την επικάλυψη.
-
Στη συνέχεια, σε ένα μπολ, βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το ξύδι, το ηλιέλαιο και τέλος, τον χυμό πορτοκαλιού, αφού τον έχουμε ανακατέψει με τη σόδα.
-
Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο και το αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
-
Βάζουμε το μείγμα στο ταψί μας και ψήνουμε 25-28 λεπτά, στους 180 βαθμούς στον αέρα.
-
Αφού ψηθεί, χαράζουμε βαθιά σε κομμάτια της αρεσκείας μας και ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα μας!