Tutorials
Στη μαγειρική θέτουμε 3 ερωτήματα: το τι κάνουμε, γιατί το κάνουμε και πώς το κάνουμε. Όταν κάποιος καταφέρει και απαντήσει όλα αυτά τα ερωτήματα, τότε θα έχει αποκομίσει το νόημα και την ουσία της μαγειρικής. Σε αυτή την ενότητα θα σας δώσω απαντήσεις στο ένα ερώτημα, στο πώς κάνουμε κάτι.
10 Τρόποι Κοπής Πατάτας
Η πατάτα (επιστημονική ονομασία: Στρύχνον το κονδυλόρριζον, Solanum tuberosum) γνωστή και ως...
Περισσότερα8 Τρόποι Κοπής Σκόρδου
Το σκόρδο (επιστημονική ονομασία: Allium sativum, Άλλιον το ήμερον) είναι μονοετές ή...
Περισσότερα5 Τρόποι Κοπής Φρέσκου Κρεμμυδιού
Το κρεμμύδι είναι λαχανικό, γνωστό και με τα ονόματα Άλλιον ή κρόμμυο....
Περισσότερα5 Τρόποι Κοπής Πιπεριάς
Η πιπεριά είναι αγγειόσπερμο, δικότυλο, ποώδες και θαμνώδες φυτό του γένους Κάψικον...
Περισσότερα4 Τρόποι Κοπής Κρεμμυδιού
Το κρεμμύδι είναι λαχανικό, γνωστό και με τα ονόματα Άλλιον ή κρόμμυο....
Περισσότερα5 Τρόποι Κοπής Αγγουριού
Το αγγούρι είναι καρπός, που προέρχεται από το έρπον και αναρριχώμενο, ετήσιο...
Περισσότερα6 Τρόποι Κοπής Καρότου
Το καρότο ή καρώτο είναι φυτό μονοετές ή διετές και ανήκει στο...
Περισσότερα