Tutorials

Στη μαγειρική θέτουμε 3 ερωτήματα: το τι κάνουμε, γιατί το κάνουμε και πώς το κάνουμε. Όταν κάποιος καταφέρει και απαντήσει όλα αυτά τα ερωτήματα, τότε θα έχει αποκομίσει το νόημα και την ουσία της μαγειρικής. Σε αυτή την ενότητα θα σας δώσω απαντήσεις στο ένα ερώτημα, στο πώς κάνουμε κάτι.

frenzyadmin
Posted by frenzyadmin
12 Μαρτίου 2021

10 Τρόποι Κοπής Πατάτας

Η πατάτα (επιστημονική ονομασία: Στρύχνον το κονδυλόρριζον, Solanum tuberosum) γνωστή και ως...

Περισσότερα
frenzyadmin
Posted by frenzyadmin
12 Μαρτίου 2021

8 Τρόποι Κοπής Σκόρδου

Το σκόρδο (επιστημονική ονομασία: Allium sativum, Άλλιον το ήμερον) είναι μονοετές ή...

Περισσότερα
frenzyadmin
Posted by frenzyadmin
12 Μαρτίου 2021

5 Τρόποι Κοπής Φρέσκου Κρεμμυδιού

Το κρεμμύδι είναι λαχανικό, γνωστό και με τα ονόματα Άλλιον ή κρόμμυο....

Περισσότερα
frenzyadmin
Posted by frenzyadmin
12 Μαρτίου 2021

5 Τρόποι Κοπής Πιπεριάς

Η πιπεριά είναι αγγειόσπερμο, δικότυλο, ποώδες και θαμνώδες φυτό του γένους Κάψικον...

Περισσότερα
frenzyadmin
Posted by frenzyadmin
12 Μαρτίου 2021

4 Τρόποι Κοπής Κρεμμυδιού

Το κρεμμύδι είναι λαχανικό, γνωστό και με τα ονόματα Άλλιον ή κρόμμυο....

Περισσότερα
frenzyadmin
Posted by frenzyadmin
12 Μαρτίου 2021

5 Τρόποι Κοπής Αγγουριού

Το αγγούρι είναι καρπός, που προέρχεται από το έρπον και αναρριχώμενο, ετήσιο...

Περισσότερα
frenzyadmin
Posted by frenzyadmin
12 Μαρτίου 2021

6 Τρόποι Κοπής Καρότου

Το καρότο ή καρώτο είναι φυτό μονοετές ή διετές και ανήκει στο...

Περισσότερα