Cookies σοκολάτας



Cookies σοκολάτας
Υλικά
Μείγμα Α
Μείγμα Β
Μείγμα Γ
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Βγάζουμε τη μαργαρίνη από το ψυγείο, να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
-
Στο μίξερ βάζουμε το μείγμα Α και το χτυπάμε να αφρατέψει, για 2-3 λεπτά.
-
Στη συνέχεια, ρίχνουμε το μείγμα Β μέσα στο μείγμα Α και ζυμώνουμε με το χέρι.
-
Τέλος, προσθέτουμε και το μείγμα Γ.
-
Πλάθουμε σε 18 μπαλάκια των 30 γραμμαρίων.
-
Στρώνουμε τα cookies σε ταψάκι με λαδόκολλα.
-
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, αέρα, για 10 λεπτά ακριβώς.
-
Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν, για 15 λεπτά, για να σφίξουν.
Σημειώσεις
- Το μείγμα θα είναι σαν κραμπλ, θα σπάει αλλά είναι εύκολο να το πλάσετε σε μπαλάκια, αρκεί να το πιέσετε λίγο.
- Κόψτε την κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια.
- Όταν θα τα βγάλετε από τον φούρνο, θα είναι εντελώς μαλακά, δεν τα αγγίζουμε. Τα μπισκότα σφίγγουν με τον αέρα, όταν κρυώνουν. Λίγο υπομονή!
- Θα θυμίζουν brownies.
- Αν θέλετε, πριν το ψήσιμο, μπορείτε να βάλετε και ενα πιο μεγάλο κομμάτι κουβερτούρα πάνω από το κάθε μπαλάκι για έξτρα σοκολάτα.
- Μπορείτε να ρίξετε και ανθό αλατιού από πάνω.