Εύκολο κέικ καρύδας (ινδοκάρυδο)
Εύκολο κέικ καρύδας (ινδοκάρυδο)
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε βαθύ μπολ βάζουμε τον χυμό πορτοκαλιού, το ηλιέλαιο, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.
-
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε.
-
Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι σε 2-3 δόσεις και ομογενοποιούμε.
-
Με τη βοήθεια μιας σπάτουλας, αδειάζουμε το μείγμα μας στη φόρμα του κέικ.
-
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς στον αέρα, για 1 ώρα ακριβώς.
-
Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει 2 ώρες και μετά το αφαιρούμε από τη φόρμα ψησίματος.