Φαγητό της κατοχής – Κατσαμάκι



Φαγητό της κατοχής – Κατσαμάκι
Υλικά
Εκτέλεση
Video
Off
On
-
Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το νερό.
-
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το θυμάρι.
-
Λίγο πριν το σημείο βρασμού, αφαιρούμε το θυμάρι και προσθέτουμε βροχηδόν το καλαμποκάλευρο και ανακατεύουμε με σύρμα συνεχώς.
-
Μόλις έχουμε μία βελούδινη κρέμα, αφαιρούμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως με λίγη σταφιδίνη ή πετιμέζι ή μέλι και κανέλα!